Bitcoin in voor een nieuwe bull-cyclus terwijl de BTC-levering als nooit tevoren wordt opgegeten

Bitcoin blijft uit beurzen verdwijnen terwijl oude rotten uitverkocht raken, in tegenstelling tot andere cycli.

In het weekend begon de prijs van Bitcoin te stijgen en handelt momenteel boven $ 11.650

Interessant is dat het precies drie maanden, 93 dagen geleden is sinds Crypto Revolt werd opgericht in 2009, dat het meer dan de huidige prijs van $ 11,5k heeft uitgegeven.

Wat nog belangrijker is, is dat het de eerste keer is dat bitcoin boven de $ 10.000 staat met een extreem lage gerealiseerde volatiliteit, volgens Skew .

Tijdens het handelen in de green is het ‚echte‘ bedrag van de BTC die in de afgelopen 24 uur is verhandeld drastisch gedaald tot iets meer dan $ 700 miljoen.

Dit gebrek aan volume kan aan de ene kant liggen door het uitblijven van prijsactie in de markt en het weekend. Aan de andere kant neemt het BTC-saldo op beurzen constant af. Een analist merkte op :

“Steeds meer Bitcoin komt uit beurzen en wordt hoogstwaarschijnlijk overgedragen naar niet-bewaarplichtige portefeuilles. Dit suggereert een iets lagere liquiditeit en een lagere verkoopdruk in de toekomst. “

Volgens Chain.info werd in de afgelopen 24 uur de grootste uitstroom van BTC geregistreerd op OKEx van 6.269

Vorige week schortte de beurs alle opnames van digitale valuta op nadat een van zijn sleutelhouders die de autoriteiten hielp bij een onderzoek onbereikbaar was.

Bovendien, volgens Coin Dormancy, gedraagt ​​een maatstaf van „uitverkochte rotten“, die gewoonlijk de toppen verkochten, zich anders in de huidige cyclus. „Ze verkochten de bodem van bitcoin voor $ 3 – $ 4.000, ze verkopen nu“, merkte on-chain analist Willy Woo op .

Nog een Bull Cycle in de maak

Terwijl Bitcoin steeds meer uitwisselingen verlaat ten gunste van koude portemonnee-opslag, slurpen openbare bedrijven voor het eerst steeds meer BTC op door het onderdeel te maken van hun schatkist. Grijstinten, wederom, voor de derde keer op rij, hadden een recordinstroom in Bitcoin.

Volgens het Q3-rapport van Grayscale kochten ze 77% van alle BTC-mijnen in het kwartaal, een stijging van 70% in Q2 en 27% in Q1. Dan Tapiero, mede-oprichter van 10T Holdings zei :

„TEKORTEN Bitcoin mogelijk. Barry’s Grayscale-vertrouwen eet BTC op alsof er geen morgen is. Als 77% van alle nieuw gedolven 110% wordt, is het licht uit. Niet-mijnwerkersvoorraad wordt in squeeze tegengehouden. Shorts zullen dood zijn. De prijs kan naar elk nummer gaan. „