Coinbase-toimitusjohtaja varoittaa ‚Rush‘ -lompakon sääntelystä, Bitcoin putoaa alle 17 000 dollarin

Yhdysvaltalaisen suurten salakirjoitusten vaihdon Coinbasen toimitusjohtaja Brian Armstrong aiheutti melkoisen hämmennystä Cryptoverseissä, kun hän varoitti, että lähtevä Trump-hallinto ei ole vieläkään tehty salauksen sääntelyllä, mikä mahdollisesti antaa sille valtavan iskun, kun he poistuvat Valkoisesta talosta. Jotkut spekuloivat, että juuri tämä sai aikaan myynnin markkinoilta, joita näemme tänä aamuna.

Keskiviikkoiltana (UTC-aikaa) Armstrong twiitti, että eräiden viime viikolla kuultujen huhujen mukaan Yhdysvaltain valtiovarainministeriö ja valtiovarainministeri Steven Mnuchin „aikoivat kiirehtiä uusia säännöksiä itse isännöimistä kryptolompakoista ennen toimikautensa loppua“. ja lisää, että hän „on huolissaan siitä, että sillä olisi tahattomia sivuvaikutuksia“. Coinbase esitti huolensa kirjeessä, jonka he lähettivät valtiovarainministeriölle viime viikolla, hän sanoi.

Toimitusjohtaja aloitti huolenaiheiden luettelon selittämällä ensin, että itse isännöimät salauslompakot tai muut kuin vapaanhoitajana olevat / itse säilyttävät lompakot ovat eräänlainen ohjelmisto, jonka avulla kukin voi tallentaa ja käyttää omaa salaustaan ​​turvautumatta kolmansiin osapuoliin rahoituslaitos. Coinbase-ryhmän mielestä ehdotettu asetus ei salli peruuttamisen lähettämistä itse isännöityyn lompakkoon, ennen kuin rahoituslaitokset, kuten pörssit, vahvistavat itse isännöimän lompakon vastaanottajan ja omistajan ja keräävät heidän tunnistetietonsa. Heidän on myös pidettävä kirjaa tapahtumista, liikkeistä ja muista tiedoista. Tämä tarkoittaisi koskettamista salakirjoituksen perustaan: vapaus ja yksilön kyky pitää omat rahansa.

Armstrong väittää, että „on usein epäkäytännöllistä kerätä salaustaloudessa vastaanottajaa koskevia tunnistetietoja“. Syyt ovat, että monet salauksen käyttäjät:

  • lähetä salaus älykkäisiin sopimuksiin DeFi-sovellusten käyttämiseksi, eikä älykkäällä sopimuksella ole aina omistajaa, joka voitaisiin tunnistaa;
  • lähetä salaus kehittyvillä markkinoilla oleville henkilöille, joilla köyhyyden, henkilöllisyystodistusten puuttumisen ja muiden syiden vuoksi on vaikea tai mahdotonta kerätä „mielekkäitä“ asiakastietojasi;
  • käytä salausta uuden tyyppisten sovellusten kanssa verkossa – „Kuvittele, jos halusit aina äänestää jonkin verran sisältöä Redditissä tai siirtää kohteen pelissä, johon osuit, lomakkeella, jossa sinua pyydetään vahvistamaan vastaanottaja“;
  • älä halua jakaa enemmän henkilöllisyystodistuksia eri yrityksille varkauden vuoksi.

Sääntö, joka on tämän vastainen ja vaatii edelleen erittäin vaikeaa tai mahdotonta tehtävää, olisi salakirjoitukselle erittäin vahingollinen, toimitusjohtaja totesi.

Paitsi että se tuhoaisi salauksen käyttötapaukset, Armstrong havaitsee, että todennäköisesti olisi vähemmän tapahtumia salauksen rahoituslaitoksista itse isännöityihin lompakkoihin, mikä katkaisi USA: n muualla maailmassa tapahtuvasta innovaatiosta ja johtaisi seurauksena saada yhdysvaltalaisia ​​kuluttajia käyttämään ulkomaisia ​​sääntelemättömiä salausyhtiöitä, mikä „uskoo, että pitkällä aikavälillä tämä vaarantaisi Amerikan aseman finanssikeskuksena“.

Viimeisenä toimitusjohtaja pyysi hallitusta omaksumaan avoimen salausverkon samalla tavalla kuin he tekivät avoimen Internetin.

Markkinat laskevat, Cryptoverse keskustelee ehkä sääntelyn seurauksista

Tämän uutisen tullessa jotkut crypto profit jäsenet alkoivat kuitenkin spekuloida, olisiko tämä „tappanut“ härkäajon. Torstaina aamulla (8:51 UTC) voimakkaan rallin jälkeen markkinat ovat muuttuneet punaisiksi viimeisten 24 tunnin aikana. Kaikkien aikojen korkeimmalle suuntautunut Bitcoin (BTC) laski lähes 13% päivässä ja 4,5% viikossa 16718 dollariin. Samoin ethereum (ETH) laski 17,5% 24 tunnissa ja nousi 4,8% viikossa, tällä hetkellä 493 USD, melko kaukana 621 USD: sta, jonka se saavutti aiemmin tällä viikolla.

Jotkut ovat yhtä mieltä Armstrongin kanssa siitä, että tämä asetus olisi merkittävä isku, ja Coin Metricsin perustaja Nic Carter sanoi, että „panokset ovat tällä kertaa paljon suuremmat“, koska puhumme oikeudesta käyttää käteistuotteita yli Internet – mikä on ehdottoman välttämätöntä toimivalle yhteiskunnalle. “

Samaan aikaan jotkut sanovat, että sääntely toisi avaruuteen enemmän legitimiteettiä, mutta heille on annettu vastalauseita, joiden mukaan näillä asetuksilla on oltava järkeä.

Toiset eivät vielä näe syytä huoleen, koska Mnuchin on tarkoitus korvata entisen keskuspankin puheenjohtajan Janet L.Yellenin kanssa, „taistelun koetellulla johtajalla, joka auttoi kansaa toipumaan suuresta taantumasta“, kuten The Washington Post kuvasi presidentiksi valitun Joe Bidenin valitseman Yhdysvaltain valtiovarainministerin. Mutta tämä luottamus saattaa olla väärin, kun Yellen kommentoi bitcoinia jo vuonna 2018: „Sanon vain suorastaan, etten ole fani, ja anna minun kertoa sinulle miksi. Tiedän, että salausvaluuttoja on satoja ja ehkä jotain on tulossa linja, joka on houkuttelevampi, mutta mielestäni ensinnäkin bitcoin tosiasiallisesti hoitaa hyvin harvat liiketoimet, ja monet niistä tapahtuvat bitcoinilla, ovat laittomia, laittomia liiketoimia. “

Samaan aikaan The New York Times „aikoo julkaista negatiivisen tarinan Coinbasesta jossain vaiheessa lähipäivinä verkossa, ja se ilmestyy painettuna sunnuntaina“, kertoi vaihto ennaltaehkäisevässä blogikirjoituksessa. Yhtiö odottaa artikkelin „viittaavan siihen, että mustia työntekijöitä syrjittiin“ vuoden 2018 merkittävien vaatimustenmukaisuuden ja asiakaskokemusten muutosten aikana muun muassa – mikä pörssi kiistää.